Thursday, February 24, 2011

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ 10 ΒΗΜΑΤΑ!

1)Αδειασε όλα τα περιεχόμενα του συρταριού μακιγιάζ ή του νεσεσέρ σου στο πάτωμα και ρίξε μια καλή ματιά σε αυτά που έχεις.
2)Πέτα οποιοδήποτε μακιγιάζ έχει αλλοιωθεί - αν δηλ. μυρίζει περίεργα, έχει αλλάξει χρώμα, έχει διαχωριστεί, ή έχει περάσει η ημερομηνία λήξης του.
3)Κραγιόν με σπασμένα ή ραγισμένα πώματα μπορούν να κοπούν και να τοποθετηθούν σε ένα από τα ειδικά κουτιά για τα χάπια. Μάλιστα μπορείς να προμηθευτείς αυτά με τα πολλά χωρίσματα και να αδειάσεις εκεί όλα τα μισοτελειωμένα σου κραγιόν και να δημιουργήσεις μια παλέτα με διαφορετικά χρώματα.
4)Τα μολύβια για τα χείλη και τα μάτια, εάν τους λείπουν τα καπάκια, μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα διάφανο τσαντάκι με φερμουάρ.
5)πέτα ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσει για δύο χρόνια.
Εάν δεν έχεις φορέσει ακόμα το υπερ-μοντέρνο χρώμα που πήρες πριν από ένα χρόνο, δεν θα το φορέσεις τώρα. 6)Μην κρατήσεις επίσης κάτι που υποψιάζεσαι ότι κάνει το δέρμα σου να ξεσπάσει σε σπυράκια, το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο.
7)Πλύνε ή αντικατέστησε τα σφουγγάρια και τα πινέλα του μακιγιάζ. Είναι εστίες μικροβίων..

8)αποφάσισε πώς θέλεις να οργανώσεις όλα τα προϊόντα. Δοκίμασε ένα διαχωριστικό συρταριού, κουτιά, υφασμάτινα καλαθάκια ή τα ειδικά organizer για μέικαπ. Για τα πινέλα και τα μολύβια μια πολύ πρακτική ιδέα είναι τα κύπελλα.
9)Τα διαφανή τσαντάκια με φερμουάρ είναι μια πολύ καλή λύση για τα προϊόντα μακιγιάζ που παίρνουμε μαζί μας στην τσάντα και όταν ταξιδεύουμε.
10)Ανά τακτά διαστήματα εννοείται πως χρειάζεται κάποια συντήρηση, και νέο ξεκαθάρισμα στα είδη του μακιγιάζ σου

No comments:

Post a Comment