Tuesday, February 22, 2011

ΟΝΕΙΡΑ ΟΧΙ ΓΛΥΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ!

Πολλά ξενοδοχεία, έχοντας αντιληφθεί ότι ένα μαλακό και ανατομικό στρώμα και δύο πουπουλένια μαξιλάρια, πλέον, δεν είναι αρκετά για τους απαιτητικούς τους πελάτες, άφησαν τη φαντασία τους να οργιάσει, ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό φιλοξενούμενό τους. Με προβλήματα αϋπνίας ή όχι.
Η ισπανική ξενοδοχειακή αλυσίδα Quilibra έχει σχεδιαστεί για πελάτες στερημένους από ύπνο: οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι έχουν «αρμονία» για να παράγουν ηρεμία, τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ήχους από το φυσικό περιβάλλον και τα επίπεδα των φώτων είναι ρυθμισμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του ινστιτούτου ύπνου που διαθέτει το ξενοδοχείο. Η ειρωνεία είναι ότι το Quilibra Aguas de Ibiza (το πρώτο ξενοδοχείο που φτιάχτηκε με αυτές τις προδιαγραφές) είναι γνωστό για το νυχτερινό του ξεφάντωμα.
Τα Westin Hotels & Resorts της μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Starwood γιορτάζουν τη δέκατη επέτειο των «Heavenly Beds» που προσφέρουν, προσθέτοντας τη σειρά Heavenly Bath, με προϊόντα δημιουργημένα από τη Bliss Spa, κι ακόμα μία Heavenly Blanket, διαθέσιμη μόνο με 60 ευρώ. Μετά λοιπόν από ένα παραδεισένιο μπάνιο, ξαπλώνεις στο παραδεισένιο κρεβάτι και σκεπάζεσαι με την παραδεισένια κουβέρτα, σιγοτραγουδώντας «Heaven, I’m in Heaven».
Το Hotel Gabriel Paris Marais στο Παρίσι αυτοαποκαλείται ως το πρώτο «αποτοξινωτικό ξενοδοχείο» στον κόσμο και εξοπλίζει κάποια από τα δωμάτιά του με το Night Cove, ένα σύστημα που χρησιμοποιεί ήχο και φως με σκοπό να αναπαράγει φυσικά πρότυπα χαλάρωσης.
Το One & Only Palmilla στο Μεξικό συνεργάστηκε με την εταιρεία Espa, ειδική στο σχεδιασμό spa, προϊόντων και θεραπειών χαλάρωσης, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα cd με ήχους από το περιβάλλον, το οποίο προσφέρεται κατά τη δύση του ηλίου, για να …νανουριστούν οι πελάτες του.
Δύο φορές το χρόνο, ο προορισμός για spa στην Αριζόνα, Mii Amo οργανώνει μαθήματα για την ανάλυση τρόπων ύπνου και την ανάπτυξη στρατηγικών για να ξεκουράζεται κανείς ευκολότερα. ..



Η αλυσίδα ξενοδοχείων Lorien Hotel & Spa προσφέρει το «dream service menu» το οποίο περιλαμβάνει «αρωματικούς διασκορπιστές», ένα iPod με «συλλογή νανουρισμάτων», προϊόντα για την ανακούφιση από το ροχαλητό και φυσικά ζεστό γάλα και μπισκότα.
Τέλος, το Andaz Liverpool Street στο Λονδίνο διαθέτει έναν …αναγνώστη-νανουριστή ντυμένο με πιτζάμες, τον οποίο μπορείς να καλέσεις στο δωμάτιό σου για να σου πει ένα παραμύθι μέχρι να αποκοιμηθείς, όπως έκανε και η μαμά σου όταν ήσουν μικρός!

No comments:

Post a Comment