Tuesday, February 22, 2011

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ..

Το χρώμα της επιδερμίδας είναι πολύ βασικό για να αποφεύγουμε την όψη μάσκας και τις δυχρωμίες..Βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε και επιλέξτε τα αντίστοιχα χρώματα..

Η Βανιλίτσα..
Απόχρωση επιδερμίδας: πολύ ανοιχτή
Τόνος βάσης:ψυχρός
Σταρ που σου μοιάζουν: Μαντόνα, Ντρου Μπάριμορ, Ρις Γουίδερσπουν
Διάλεξε: Μπεζ, ροζ και μπορντό χρώματα που θα τονίσουν τα χαρακτηριστικά και θα ζωντανέψουντην επιδερμίδα σου.
Το ιδανικό λουκ: Άπλωσε δαμασκηνί σκιά στα βλέφαρα, αποφεύγοντας την περιοχή κάτω από τα φρύδια (κάνει το βλέμμα να δείχνει φλατ). 'Ενα ροζ - μοβ ρουζ θα σου χαρίσει χρώμα και απαλή λάμψη, χωρίς να φαίνεται υπερβολικά έντονο. Τόνισε τα χείλη με ένα κραγιόν σε βαθύ πορφυρό(τα ουδέτερα θα σε κάνουν να δείχνεις άτονη).

Η σταρένια...
Απόχρωση επιδερμίδας:Σταρένια
Τόνος βάσης:θερμός
Σταρ που σου μοιάζουν:Τζένιφερ Άνιστον, Ζιζέλ, Φέργκι
Διάλεξε:Μεταλλικά πράσινα, χακί και ροζ με χρυσές λεπτομέρειες, που θα σε φωτίσουν.
Το ιδανικό λουκ:Σχεδίασε ένα λεπτό περίγραμμα στα μάτια με μολύβι σε λαδί απόχρωση. Μετά άπλωσε στα βλέφαρα μια λαμπερή πράσινη σκιά και πέρνα στα μήλα σου ένα ρουζ με ιριδίζοντα στοιχεία.Τέλος, ένα απαλό ροζ κραγιόν θα σε βοηθήσει να δείξεις ξεκούραστη.


Το μελαχρινάκι..
Απόχρωση επιδερμίδας: μελαψή
Τόνος βάσης: Θερμός
Σταρ που σου μοιάζουν: Εύα Μέντες, Σάλμα Χάγεκ, Τζένιφερ Λοπέζ
Διάλεξε: Μελί,καραμελέ και ροδί αποχρώσεις. Για σοφιστικέ και κομψό αποτέλεσμα απόφυγε τα έντονα χρώματα.
Το ιδανικό λουκ:Άπλωσε μεταλλική σκιά στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία των ματιών, για να κάνεις πιο αμυγδαλωτό το σχήμα τους.Ένα μπρόνζερ στα μήλα και τα μάγουλα θα προσθέσει μια εξωτική νότα και, τέλος, το ροδί κραγιόν θα αναδείξει το αποτέλεσμα.

Η ουδέτερη ... 
Απόχρωση επιδερμίδας: Σταρένια
Τόνος βάσης:ουδέτερος
Σταρ που σου μοιάζουν:Μάντι Μουρ,Μέγκαν Φοξ, Μαρία Μενούνος
Διάλεξε:Είσαι από τις τυχερές, γιατί σου ταιριάζουν σχεδόν όλα.Ωστόσο, για να πετύχεις ένα αρμονικό λουκ, τόνισε μόνο ένα χαρακτηριστικό σου και χρησιμοποίησε απαλές αποχρώσεις στα υπόλοιπα.
Το ιδανικό λουκ:Η σκιά σε ανθρακί τόνους αναδεικνύει τα καστανά μάτια(αν έχεις μπλε ή πράσινα, προτίμησε καφέ).Σχεδίασε χοντρό περίγραμμα και σβήσ΄το ελαφρά.Ένα απαλό ρουζ και ένα βαθύ ροζ κραγιόν θα ισορροπήσουν το αποτέλεσμα.

No comments:

Post a Comment