Sunday, February 13, 2011

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

1. Ανάλογα με την ατμόσφαιρα του πάρτι, του εστιατορίου, του μπαρ…προγραμματίστε το χτένισμά σας αποφεύγοντας τις υπερβολές. Ένα sleek look μαρτυρά κλασική κομψότητα και σταθερότητα ενώ οι ανάλαφρες βαγκ αφήνουν ελεύθερο το πεδίο για παιχνιδιάρικα υπονοούμενα και ρομαντική διάθεση.
2.Δώστε έμφαση στα χείλη. Αν και προσωπικά βάζω το κραγιόν πάνω απο όλα τα άλλα αν θέλετε  λιπ γκλος  δοκιμάστε σε φούξια, κόκκινους ή ροζ τόνους και τα λιπ μπαλμ με χρώμα και γεύση φράουλα, τριαντάφυλλο, καρύδα ή καραμέλα.
3. Συμπληρώστε το look αυξάνοντας την ένταση στα μάτια. Αποφύγετε τις έντονες σκιές και εστιάστε μόνο στις βλεφαρίδες. Προτιμήστε το μαύρο χρώμα που θα ταιριάξει εύκολα με όλα τα σύνολα ενώ ένα ειδικό προϊόν για plus όγκο και καμπύλη θα εξασφαλίσει μυστηριώδες βλέμμα.
4. Χρησιμοποιήστε ένα κρεμώδες ρουζ σε κόκκινο χρώμα όπως το Blushcreme Laid Back , Mac -ποτέ το χρώμα που φαίνεται στην συσκευασία δεν είναι το ίδιο πάνω στην επιδερμίδα- πάνω στα μήλα για να δώσετε αίσθηση φρεσκάδας και νεανικής.
5. Κάντε μανικιούρ και πεντικιούρ! Μην προβληματιστείτε για το χρώμα. Μπορεί το κόκκινο να είναι hot είναι όμως και προβλέψιμο. Τα παστελ ροζ αποτελούν την σωστή beauty επιλογή καθώς ταιριάζουν με όλα και κυρίως με την chic τάση της άνοιξης που επιβάλλει τον nude κώδικα.
6. Κάντε στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών σας απαλό μασάζ με ένα αρωματικό λάδι το οποίο θα ενυδατώσει τα σημεία και θα χαρίσει ερωτικές αρωματικές νότες.
7. Ψεκάστε το άρωμά σας όπου χτυπάει ο σφυγμός σας..

 Για μια ολοκληρωμένη αρωματική αίσθηση ψεκάστε μερικά ψεκάσματα μπροστά στο σώμα σας και περάστε από μέσα. Έτσι, οι νότες θα διαπεράσουν τα ρούχα σας!
8. Βάλτε στην τσάντα σας ένα δείγμα από μια κρέμα χεριών ώστε να εξασφαλίσετε ένα ultra απαλό άγγιγμα κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
9. Το χαμόγελο είναι το πιο διαχρονικό beauty tip για την ενίσχυση του σεξαπίλ σας. «Φορέστε» το οπωσδήποτε
10.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

No comments:

Post a Comment