Tuesday, February 15, 2011

ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Ρεσιτάλ τραγουδιού με τίτλο «Μια νύχτα μόνο» δίνει η Φωτεινή Δάρρα στις 15 Φεβρουαρίου 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με ερωτικά τραγούδια από την έντεχνη σκηνή του '60 και του '70. 
Μέσα σε «Μια νύχτα μόνο» η Φωτεινή Δάρρα διατρέχει το ερωτικό σύμπαν της μουσικής δημιουργίας των τελευταίων δεκαετιών. Ελληνικής και ξένης. Έχοντας στο πλευρό της την Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Οικονόμου αλλά κι ένα σύγχρονο γκρουπ, δίνει «άλλον αέρα» σε πασίγνωστες μελωδίες  του Μάνου Χατζιδάκι, του Nat King Cole , του Μίμη Πλέσσα, του Cole Porter, του Δημήτρη Παπαδημητρίου , του Κώστα Γιαννίδη , των Queen κ.α.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει η ίδια η Φωτεινή Δάρρα. Την επιμέλεια της σκηνοθεσίας και τη χορογραφία της, η Έλενα Γεροδήμου ενώ για την ενορχήστρωση και τη διασκευή του μουσικού υλικού της συνεργάστηκαν οι Γιάννης Μπελώνης, Γιώργος Δούσης και Γιάννης Σαμπροβαλάκης. Τους φωτισμούς υπογράφει ο Γιώργος Τέλλος. Η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην Sui Generis Music...


Συμπράττουν οι μουσικοί:  Γιώργος  Παπαχριστούδης (πιάνο), Ανδρέας Μουζάκης (ντραμς), Μανόλης και Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκια), Aδάμ Δόγκας (κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρες), Χρήστος Περτσινίδης (κιθάρες), Ντίνος Γεωργούντζος (πλήκτρα-programming), Τεό Λαζάρου (μπάσο), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα) και Γιάννης Αρβανιτάκης (τρομπόνι).
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Βασ Σοφίας και Κόκκαλη
Ώρα έναρξης:20.30  
Τιμές εισιτηρίων:50€,35€,25€,14€,8€ Φοιτητικά

No comments:

Post a Comment