Friday, February 4, 2011

La vie en rouge..μην ξεχνατε το ρουζ!!!!!!!!

Πολλές γυναίκες ξεχνούν να φορέσουν ρουζ όταν μακιγιάρονται και αρκούνται στο make up.Τεράστιο λάθος!!Το ρουζ δίνει ένα λαμπερό,γλυκό χρώμα υγείας στο πρόσωπό μας και μας δείχναι αυτόματα φρέσκιες και ξεκούραστες!Μην το αμελείτε!
ΠΡΟΣΟΧΗ!όχι υπερβολές!!!!!
Οι συντάκτες του περιοδικού ''Lucky''μας δίνουν πολύ ενδιαφέσουσες συμβουλές..
Βήμα 1ο
Το ρουζ είναι το προτελευταίο βήμα στο μακιγιάζ, γι' αυτό βάψτε το πρόσωπο και τα μάτια σας πρώτα. Αυτός είναι ο κανόνας - ωστόσο, εσείς μπορείτε να πειραματιστείτε για να βρείτε τον τρόπο που λειτουργεί καλύτερα στην περίπτωσή σας. Για παράδειγμα, κάποιοι make up artists βάζουν το μέικ απ μετά το ρουζ για πιο φυσικό look.
Βήμα 2ο
Περάστε το πινέλο σας από το προϊόν ή αν χρησιμοποιείτε άλλη μορφή πάρτε μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σας. Προσέξτε να μην το παρακάνετε. Είναι πάντα καλύτερο να βάλετε λίγο στην αρχή και στη συνέχεια να προσθέσετε, παρά να βάλετε πολύ και να πρέπει να ξεβαφτείτε.

Βήμα 3ο
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και χαμογελάστε. Το ρουζ «φοριέται» στα σημεία που κοκκινίζουν φυσικά, δηλαδή στα μήλα σας. Έτσι, μπορείτε να προσδιορίσετε καλύτερα το σημείο εφαρμογής.
Βήμα 4ο
Περάστε το πινέλο από τα μήλα σας σβήνοντας προς τα ζυγωματικά και τους κροτάφους. Αν χρησιμοποιείτε κάποιο ρουζ με κρεμώδη υφή, είναι καλύτερα να ταμπονάρετε το χρώμα με το μεσαίο σας δάχτυλο και μετά να το απλώσετε χρησιμοποιώντας το μεσαίο δάχτυλο και το δείκτη.
Βήμα 5ο
Αν νιώθετε πως το αποτέλεσμα είναι πολύ έντονο, περάστε λίγη πούδρα από τα μάγουλά σας για να εξισορροπήσετε το χρώμα. Αν έχετε χρησιμοποιήσει κρεμώδες ρουζ, ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντιλο. Αν χρησιμοποιήσατε ζελέ, δυστυχώς θα πρέπει να πλυθείτε και να ξαναρχίσετε, καθώς το ζελέ «λεκιάζει» το δέρμα.
ΤIPS-
 Αν χρησιμοποιείτε ρουζ σε μορφή πούδρας, εφαρμόστε το μετά την πούδρα για πιο ακριβές αποτέλεσμα.
- Αν έχετε διαλέξει ρουζ με κρεμώδη υφή ή σε μορφή ζελέ, βάλτε το πριν από το μέικ απ σας για φυσικό αποτέλεσμα.
- Αν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό, περάστε το ρουζ από τους κροτάφους προς τα χείλη σε ένα νοητό τρίγωνο.
- Αν έχετε οβάλ ή μακρόστενο πρόσωπο, περάστε το ρουζ μόνο στα ζυγωματικά.
- Μην ξεχνάτε να πλένετε το πινέλο σας συχνά για την αποφυγή ερεθισμών και μολύνσεων.
- Μη χρησιμοποιείτε το ίδιο πινέλο για την πούδρα και το ρουζ προς αποφυγή... χρωματικών ατυχημάτων.

No comments:

Post a Comment