Τη λατρεύουν οι μικροί και οι μεγάλοι,είναι γλυκιά αλλά πρέπει να προσέχουμε γιατί είναι πολύ εύκολο να το παρακάνουμε!Ο λόγος για την μερέντα ή νουτέλα,τη σοκολάτα με φουντούκι ουσιαστικά σε μια πηχτή μορφή που αλείφουμε στο ψωμί,τη φρυγανιά,στα κέικ,μέσα σε κρέμα βανίλια και όπου μπορείτε να φαντασετείτε!
Συστατικά
* 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
* 100γρ κουβερτούρα
* 150γρ βιτάμ
* 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
* 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
* 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί.
2. Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
3. Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει ..είναι έτοιμο.
Συστατικά
* 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
* 100γρ κουβερτούρα
* 150γρ βιτάμ
* 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
* 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
* 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί.
2. Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
3. Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει ..είναι έτοιμο.
No comments:
Post a Comment