Monday, February 14, 2011

SEXY ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!

Σε ένα ραντεβού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο μακιγιάζ και το ντύσιμο..ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές και να είστε σίγουρες οτι θα δείχνετε sexy και εντυπωσιακές για να κερδίσετε τα πιο κολακευτικά σχόλια!
1)Ξεκινήστε  απλώνοντας το κονσίλερ γύρω απο τα μάτια. Στη συνέχεια άπλωστε σε όλο το πρόσωπο το make up και  μετά πούδρα σε όλη την περιοχή του προσώπου για ματ αποτέλεσμα.

2) Για τα μάτια   χρησιμοποίηστε μία γκρι σκιά  σε όλο το πάνω βλέφαρο. Στη συνέχεια μία ιριδίζουσα ανθρακί σκιά για να δημιουργήσετε μία γραμμή πάνω από τις άνω βλεφαρίδες . Στη συνέχεια πάρτε ένα μαύρο μολύβι ματιών και τράβηξτε μία γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες στο άνω βλέφαρο. Αν αισθάνεστε σίγουρη μπορείτε να προεκτείνετε τη γραμμή προς το εξωτερικό άκρο του ματιού σας. Χρησιμοποίηστε το ίδιο μολύβι για να ζωγραφίσετε μία γραμμή και στο κάτω εσωτερικό βλέφαρο. Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα  από πάνω περάστε αρκετές στρώσεις μάσκαρα.

3)  Για τα μάγουλα  επιλέξτε ένα υγρό ρουζ, κατά προτίμηση σε ροζ χρώμα,...
 και απλώστε το με τα δάχτυλά  στην περιοχή των μήλων. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα compact ρουζ περίπου στην ίδια απόχρωση, και απλώστε το πάνω στο σημείο που έχετε απλώσει το υγρό

4)  Τέλος, για τα χείλη για σέξι αποτέλεσμα διαλέξτε ένα κόκκινο μολύβι χειλιών σε όλο το πάνω και το κάτω χείλος. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα κραγιόν στο ίδιο χρώμα. Το μολύβι θα χαρίσει σταθερότητα και διάρκεια, ενώ το κραγιόν λάμψη και ενυδάτωση!

No comments:

Post a Comment