Sunday, February 13, 2011

GO GREEN!!!!!ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!!

Το περιβάλλον δεν είναι μόνο η φύση έξω απο το σπίτι μας..η οικολογία ξεκινά απο την προσωπική μας υγιεινή,τα προιόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και τον τρόπο ζωής μας.
Υπάρχουν πάρα πολλά site με οικολογικά προιόντα και συμβουλές για έναν καλύτερο τρόπο ζωής,το δυσάρεστο είναι πως όλα αυτά είναι πιο ακριβά.
Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας,δε λέω να τρελαθούμε όλοι και ξαφνικά να αγοράσουμε ΟΛΑ τα οικολογικά απορρυπαντικά,τα σεντόνια,πετσέτες και όλο το νοικοκυριό ενός σπιτιού,αλίμονο.
Απλά σιγά σιγά μπορούμε να αρχίσουμε τις αλλαγές απο τα πιο βασικά πράγματα και τις προτεραιότητες που βάζει ο καθένας στο χώρο του..
Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε το περιβάλλον και πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολο..Αφήστε που θα ενθουσιαστείτε και θα παροτρύνετε και τους φίλους σας να σας ακολουθήσουν!!
Στο site http://www.greenhome.com/  θα βρείτε τα πάντα από κουρτίνες και υφάσματα μέχρι κουζινικά σκεύη,λάμπες ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα βρεφικά είδη!
Στο site http://www.livingreen.com/ υπάρχουν εξίσου ενδιαφέροντα προιόντα αλλά εδώ υπάρχει και μεγάλη ποικιλία με χρώματα για μπογιές,μην ξεχνάτε ότι τα τοξικά χρώματα είναι καρκινογόνα και τα εισπέετε για μια ζωή μέσα στο σπίτι σας!!!..

Στο site  http://www.greenfeet.com/ η ποικιλία είναι λίγο πιο μικρή αλλά έχει πολύ ωραία καθαριστικά για το σπίτι..
Στο κοντινό μέλλον θα δούμε κι άλλα πράγματα για το ''πράσινο σπίτι'' που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε,από απορρυπαντικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας και είναι απολύτως ακίνδυνα για την υγεία σας μέχρι χρήση εναλλακτικών τρόπων ενέργειας στην καθημερινότητά μας..

No comments:

Post a Comment